Osta Firstbeat Life -palvelu verkosta

Voit ostaa palvelun sisältäen Firstbeat Life -laitteen tai ainoastaan jatkoaikaa palveluun olemassa olevaan laitteeseesi.

Firstbeat Life -palvelun hinta sisältää aina valitun lisenssin keston voimassaoloajaksi käyttöoikeuden Firstbeat Life sovellukseen mittaustuloksien analysoimiseksi ja hyödyntämiseksi, sekä aina 50 mittauselektrodin pakkauksen per kukin alkava uusi 3 kk jakso.

  • Kun tilaat tuotteen, jossa on mukana Firsbeat Life -laite, tulee sen mukana ensimmäinen 50 kpl pussi elektrodeja. 
  • Jatkossa voit tilata Firsbeat -sovelluksen kautta aina uuden erän elektrodeja veloituksetta lisenssin voimassaolon aikana. 
  • Uuden Firsbeat Bodyguard laitteen takuuaika on 12 kk.

Toimituskulut Suomessa ja EU:n alueella sijaitseviin osoitteisiin kuuluvat aina hintaan.

Tutustu Firstbeat Life -mittaustuotteisiin ja osta Firstbeat Life verkosta ACTPRO:n Holvi -verkkokaupassa.

Pyydä tarjous isommista eristä tai Firstbeat yksilö- tai ryhmävalmennuksen sisältävistä kokonaisuuksista ottamalla meihin yhteyttä!

Firstbeat Life hinnat ACTPRO:n Holvi verkkokaupassa ja tällä sivulla sisältävät arvonlisäveron 24%. Pääset tarkastelemaan tuotteita tarkemmin alla olevien tuotekuvien Osta -painikkeiden kautta ennen varsinaista ostotapahtumaa.

Osta Firstbeat Life -palvelu verkosta

Firstbeat Life -palvelu sisältäen uuden sukupolven Bodyguard 3 Firstbeat Life -mittalaitteen.

Jatkolisenssi, eli lisää käyttöaikaa Firstbeat Life -palveluun (käytössäsi on jo toimiva Firstbeat Life -laite)

Firstbeat Life auttaa käyttäjiä näkemään päivittäisten valintojensa vaikutukset hyvinvointiin. Palvelu muuttaa uni-, palautumis-, stressi- ja liikuntadatan ymmärrettäväksi ja merkitykselliseksi tiedoksi, mikä auttaa tekemään pieniä, mutta merkittäviä muutoksia arjessa.

Käytössä olevan laitteen avulla voi tehdä mittauksia aina, kun tuntuu, että haluaa tietää, mitä omalle keholle kuuluu. Toki, mitä useammin mittaa, sitä enemmän on mahdollista oppia itsestä ja oman hyvinvoinnin muutoksista. Esimerkiksi kerran kuukaudessa mittaamalla, saa jo varsin kattavan kuvan hyvinvoinnistaan. Enemmin kuin tietyin väliajoin, monet kokevat hyödylliseksi tehdä mittauksia erilaisten työ- ja elämäntilanteiden pohjalta; tämä auttaa näkemään, miten oma keho reagoi esimeriksi kiireiseen työvaiheeseen, muutokseen arjen rutiineissa tai vaikkapa lomaan.

Mittaustuloksia pystyy Firstbeat -sovelluksen avulla hyödyntämään täysin itsenäisesti. Kuitenkin parhaiten muutoksia saadaan aikaan, kun palveluun liitetään yksilö- tai ryhmävalmennuksen tuki muutokselle.

Firstbeat -tuloksia voidaan hyödyntää myös osana palautumisen valmennuspakettiamme, sekä haluttaessa kohdentaa tuki- ja valmennuspalveluita myös riskiperusteisesti. Katso lisätietoja valmennuspaketeista tästä linkistä.

Myös valmennusluentomme tai webinaarimme voivat olla sopiva tapa tukea hyvinvointitaitojen kehitystä Firstbeat Life -mittauksiin linkittyen.

Yksittäiset Firstbeat Life -mittaukset tai jatkoaikaa Firstbeat Life -palvelun käyttölisenssiin voi ostaa myös suoraan ACTPRO verkkokaupasta.

Annamme myös mielellämme tarjouksen juuri tielle sopivasta Firstbeat Life -kokonaisuudesta. Ota yhteyttä!

ACTPRO - Firstbeat Life