FIRSTBEAT LIFE

Firstbeat Life auttaa työntekijöitä näkemään päivittäisten valintojensa vaikutukset hyvinvointiin. Palvelu muuttaa uni-, palautumis-, stressi- ja liikuntadatan ymmärrettäväksi ja merkitykselliseksi tiedoksi, mikä auttaa tekemään pieniä, mutta merkittäviä muutoksia arjessa.

Käytössä olevan laitteen avulla voi tehdä mittauksia aina, kun tuntuu, että haluaa tietää, mitä omalle keholle kuuluu. Toki, mitä useammin mittaa, sitä enemmän on mahdollista oppia itsestä ja oman hyvinvoinnin muutoksista. Esimerkiksi kerran kuukaudessa mittaamalla, saa jo varsin kattavan kuvan hyvinvoinnistaan. Enemmin kuin tietyin väliajoin, monet kokevat hyödylliseksi tehdä mittauksia erilaisten työ- ja elämäntilanteiden pohjalta; tämä auttaa näkemään, miten oma keho reagoi esimeriksi kiireiseen työvaiheeseen, muutokseen arjen rutiineissa tai vaikkapa lomaan.

Mittaustuloksia pystyy Firstbeat -sovelluksen avulla hyödyntämään täysin itsenäisesti. Kuitenkin parhaiten muutoksia saadaan aikaan, kun palveluun liitetään yksilö- tai ryhmävalmennuksen tuki muutokselle.

Firstbeat -tuloksia voidaan hyödyntää myös osana palautumisen valmennuspakettiamme, sekä haluttaessa kohdentaa tuki- ja valmennuspalveluita myös riskiperusteisesti. Katso lisätietoja valmennuspaketeista tästä linkistä.

Myös valmennusluentomme tai webinaarimme voivat olla sopiva tapa tukea hyvinvointitaitojen kehitystä Firstbeat Life -mittauksiin linkittyen.

Yksittäiset Firstbeat Life -mittaukset tai jatkoaikaa Firstbeat Life -palvelun käyttölisenssiin voi ostaa myös suoraan ACTPRO verkkokaupasta.

Annamme myös mielellämme tarjouksen juuri tielle sopivasta Firstbeat Life -kokonaisuudesta. Ota yhteyttä!

ACTPRO - Firstbeat Life