ACTPRO VALMENNUSPAKETTI SISÄLTÄEN FIRSTBEAT LIFE -PALVELUN

Firstbeat Life -palvelu tai valmennuskokonaisuus sisältää aina rajattoman määrän Firstbeat -mittauksia palvelun voimassaoloaikana. Firstbeat Life -palvelu on saatavissa esim. 3-24 kk kestoisena kokonaisuutena. Tuloksellisin kokonaisuus sisältää usein myös yksilö- tai ryhmätason valmennuspalvelun sekä tuloksien perusteella tehtävän palvelupolkuohjauksen.

ACTPRO valmennuspaketti sisältää aina avaimet käteen -palvelun sekä sujuvan ja helpon käyttöönoton. Firstbeat Life -palvelussa mittauksia saa myös mittauslisenssiin sisältyen sen voimassaolon aikana tehdä rajattomasti. Mittaustuloksia voi seurata oman puhelimen sovelluksen kautta reaaliaikaisesti ja analysoida tuloksia täysin itsenäisesti – laitetta välillä palauttamatta. 

Tiedämme, että muutoksien tekeminen omaan arkeen vaatii motivaatiota ja tukea. Siksi useimmat  valmennuspakettimme sisältävät näitä tukevia webinaareja, luentoja, yksilövalmennuksia tai sähköisiä sisältöjä riippuen valittavasta kokonaisuudesta. Lisäksi monet kokonaisuudet sisältävät kuukausittaisen uuden mittaus- ja oppimistehtävän tukemaan oivaltamista sekä muutosta.

Tuloksia raportoimme esimerkiksi ryhmätasolla. Useimmiten käymme raportteja ja toimenpide-ehdotuksia läpi asiakasyrityksen kanssa esimerkiksi kvartaaleittain tai puolivuosittain.

Haluttaessa yksilöllisiä tuki- ja valmennustoimenpiteitä voidaan myös lisäpalveluna kohdentaa Firstbeat Life -mittauksista syntyvien riskiluokituksien avulla. Näin voidaan vaikuttaa merkittävästi myös työkykyriskeihin. Kohdennettu yksilövalmennus on myös tehokas ja arvostettu tukipalvelu henkilöstölle.

ACTPRO Leader -valmennukset täydentävät puolestaan haluttaessa johdon, esihenkilöiden tai tiiminvetäjien hyvinvoinnin johtamisen osaamista. Teemana tällöin ovat useimmiten johtajan ja esihenkilön oma hyvinvointi, sekä rooli hyvinvoinnin johtajana ja mahdollistajana.

Ota yhteyttä ja sovi etä- tai lähitapaaminen ja kysy lisää!

Yksittäisen Firstbeat Life tilauksen voi ostaa suoraan ACTPRO verkkokaupasta.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus Firstbeat -mittauksien hyödyntämisestä valmentavan työskentelyn tukena niin suurissa kuin pienissä organisaatioissa. Saat meiltä räätälöidyn palvelupaketin juuri oman yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin sovitettuna.

Katso alta esimerkki 6 kk valmennuspaketista.  Ota yhteyttä ja sovi etä- tai lähitapaaminen ja kysy lisää!

ACTPRO Firstbeat Life valmennuspaketti 6 kk
ACTPRO Firstbeat Life