ACTPRO VALMENNUSPAKETTI SISÄLTÄEN FIRSTBEAT LIFE -PALVELUN

Valitse valmis kokonaisuus tai pyydä räätälöity tarjous Firstbeat Life -palvelun sisältävistä valmennuskokonaisuuksista. Palvelu on saatavissa esim. 3-24 kk kestoisena kokonaisuutena.

ACTPRO valmennuspaketti sisältää aina avaimet käteen -palvelun sekä sujuvan ja helpon käyttöönoton. Firstbeat Life -palvelussa mittauksia saa myös mittauslisenssiin sisältyen sen voimassaolon aikana tehdä rajattomasti. Mittaustuloksia voi seurata oman puhelimen sovelluksen kautta reaaliaikaisesti ja analysoida tuloksia täysin itsenäisesti – laitetta välillä palauttamatta. 

Tiedämme, että muutoksien tekeminen omaan arkeen vaatii motivaatiota ja tukea. Siksi valmennuspaketit aina myös sisältävät näitä tukevia webinaareja, luentoja, yksilövalmennuksia tai sähköisiä sisältöjä riippuen valittavasta kokonaisuudesta. Lisäksi annamme kuukausittaisen uuden mittaus- ja oppimistehtävän tukemaan oivaltamista sekä muutosta.

Tuloksia raportoimme ryhmätasolla kuukausi- ja kvartaalitasolla. Useimmiten käymme niitä ja toimenpide-ehdotuksia läpi myös yrityksen kanssa esimerkiksi kvartaaleittain.

Haluttaessa yksilöllisiä tuki- ja valmennustoimenpiteitä voidaan myös lisäpalveluna kohdentaa Firstbeat Life -mittauksista syntyvien riskiluokituksien avulla. Näin voidaan vaikuttaa merkittävästi myös työkykyriskeihin. Kohdennettu yksilövalmennus on myös tehokas ja arvostettu tukipalvelu henkilöstölle.

ACTPRO Leader -valmennukset täydentävät puolestaan haluttaessa johdon, esihenkilöiden tai tiiminvetäjien hyvinvoinnin johtamisen osaamista. Teemana tällöin ovat useimmiten johtajan ja esihenkilön oma hyvinvointi, sekä rooli hyvinvoinnin johtajana ja mahdollistajana.

Ota yhteyttä ja sovi etä- tai lähitapaaminen ja kysy lisää!

Yksittäisen Firstbeat Life tilauksen voi ostaa suoraan ACTPRO verkkokaupasta.

ACTPRO Firsbeat Life -valmennuspaketti
ACTPRO Firstbeat Life -valmennus ja optiona riskiperusteinen yksilövalmennuspaketti

 

Meillä on yli 10 vuoden kokemus Firstbeat -mittauksien hyödyntämisestä valmentavan työskentelyn tukena niin suurissa kuin pienissä organisaatioissa. Saat meiltä räätälöidyn palvelupaketin juuri oman yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin sovitettuna.

ACTPRO Firstbeat Life