ACTPRO VALMENNUSPAKETIT SISÄLTÄEN FIRSTBEAT LIFE -PALVELUN – UUSI KUSTANNUSTEHOKAS MAHDOLLISUUS TULOKSELLISEEN MUUTOKSEEN

Valitse valmis kokonaisuus tai pyydä räätälöity tarjous Firstbeat Life -palvelun sisältävistä valmennuskokonaisuuksista. Palvelu on saatavissa esim. 4-12 kk kestoisena kokonaisuutena.

Kuvissa on esitetty esimerkkinä kaksi eri laajuista Itsensä  ja oman hyvinvoinnin johtamisen ryhmävalmennuspakettia sisältäen Firstbeat Life -palvelun. Räätälöimme yrityksellesi juuri teille sopivan toteutustavan, sisällön ja keston mielellämme.

Ensimmäinen esimerkki sisältää kolme (3) ACTPRO ryhmävalmennustapaamista eri teemoin, joissa osallistujat saavat paljon tietoa ja käytännönläheisiä työkaluja oman kestävän ja sujuvan työn tueksi ja toinen puolestaan vain yhden, mutta jo erittäin hyödyllisen ryhmävalmennuksen työkaluineen

Molemmat paketit sisältävät valmennettavien käyttöön neljän (4) kuukauden ajaksi uuden sukupolven Firstbeat Bodyguard 3 laitteen sekä havainnollisen Firstbeat Life –sovelluksen. Palvelun avulla valmennettava voi tehdä itsenäisesti Firstbeat -mittauksia tänä aikana esim. kuukausittain ja seurata tuloksia havainnollisesti Firstbeat Life –sovelluksesta puhelimellaan. Reaaliaikainen seuranta konkretisoi tehtyjä muutoksia motivoiden kehittämään omia tapoja. Jos valmennuskertoja on useampia, ryhmätason tuloksia voidaan käyttää myös valmennustyöskentelyn pohjana.

Lisäksi laajempaan valmennuspakettiin kuuluva yksi (1) etävalmennustapaaminen ACTPRO yksilövalmentajan kanssa antaa mahdollisuuden sparrata juuri kullekin tärkeitä aiheita luottamuksellisesti.

LISÄOPTIONA kummassakin paketissa osallistujille voidaan tarjota myös esimerkiksi vapaaehtoinen tarveperustainen jatkopolku, jossa henkilö saa käyttöönsä (lisähintaan) esimerkiksi 1-3 tapaamista ACTPRO yksilövalmentajan kanssa tai vaihtoehtoisesti hänelle suositellaan työterveyden palveluiden hyödyntämistä omaan tilanteeseensa.

ACTPRO Leader -lisävalmennukset täydentävät puolestaan haluttaessa johdon, esihenkilöiden tai tiiminvetäjien hyvinvoinnin johtamisen osaamista.

Sovi etä- tai lähitapaaminen ja kysy lisää!