Tervetuloa maksuttomiin tilaisuuksiimme Helsingin keskustassa. Katso kesä- ja elokuun aiheet alta ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumislinkin löydät sivun alareunasta.

KESKIVIIKKONA 12.6. KLO 14.30-16.00 – PALAUTUMISEN VALMENNUSPAKETIN ESITTELY & PALAUTUMINEN TYÖELÄMÄTAITONA -VALMENNUKSEN DEMO

Palautumisen valmennuspaketin esittely 

Valmennuspaketti auttaa ymmärtämään, miten eri tekijät vaikuttavat hyvinvointiin ja toimintakykyyn. Sen avulla tarkastellaan mm.

  • Stressin, kuormituksen sekä palautumisen määrää ja tekijöitä
  • Unen määrää ja palauttavuutta
  • Liikunnan ja aktiivisuutta

Valmennuspaketti sisältää Oura älysormuksen vuokran, hyvinvointiraportin sekä yksilö- tai ryhmävalmennuksen, jotka voidaan toteuttaa lähi- tai etävalmennuksena. Lisäksi osallistuja voi seurata tuloksiaan reaaliaikaisesti Oura älypuhelinsovelluksen kautta ja tehdä muutoksia halutessaan arjen rutiineihin välittömästi jo mittausjakson aikana oivaltamansa perusteella. Katso esimerkki Palautumisen valmennuspaketista tästä linkistä.

Palautuminen työelämätaitona -valmennuksen demo

Työelämä muuttuu alati ja vaatii meitä päivittämään taitojamme ylläpitää hyvinvointia. Tänä päivänä työ on nopeatahtista ja vaatii sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Aikaisempaan verrattuna työelämä ei tarjoa varsinaisia hengähdyshetkiä – niistä on jokainen vastuussa itse. Tämä asettaa yhä isompia vaatimuksia stressinsäätelytaidoille.

  • Tämän päivän työelämätaidot – voimavaroja vai uhkia?
  • Keskeiset stressin säätelyn ja palautumisen taidot
  • Mikä estää toteuttamasta taitoja, jotka todellisuudessa hallitsen

Tilaa valmennus omaan organisaatioosi: Valmennuksen hinta sisältää luennon (1-1,5 tuntia) + stressinsäätelyn e-kirjan ja podcastin käyttöoikeuden 12 kuukaudeksi. Hinta á 1270 € + alv.

TIISTAINA 18.6. KLO 8.30-10.00 – SANOITA MUUTOS ESIMIESVALMENNUS – DEMO

Muutosta tapahtuu niin työelämässä kuin yksityiselämässä lähes kokoajan. Joskus muutos lähtee omasta tarpeesta, mutta usein joutuu myös motivoitumaan muutokseen, joka ei perustu omaan toiveeseen. Taidot elää muutoksessa sekä sopeutua uusiin tilanteisiin ovat tämän päivän työelämätaitoja yhtälailla kuin elämänhallintataitoja.

Valmennuksessa pohditaan esimerkkien ja keskustelun kautta, mikä muutoksesta tekee usein niin hankalaa. Pohdimme myös, kuinka muutosta voi sanoittaa, jotta se parhaalla mahdollisella tavalla tukisi mielenprosesseja ja auttaisi orientoitumaan uuteen.

Tilaa valmennusluentona omaan organisaatioosi: Hinta á 790 € + alv/n. 1 tunnin luento.

TORSTAINA 22.8. KLO 8.30-10.00 – MITEN JOHTAA IHMISIÄ STRESSITILANTEISSA? -VALMENNUS – DEMO

Pitkään jatkuneessa kuormittavassa työtilanteessa niin aivoergonomia kuin tunteiden säätely ja käyttäytymisen hallinta joutuvat koetukselle. Uuden innovointi peittyy helposti vanhojen toimintatapojen alle ja työstä saattaa tulla suorittavaa uuden oppimisen sijaan. Ohjaavan ja tukevan esimiestyöskentelyn merkitys nousee kuormitustilanteissa. Motivaation ylläpitämisessä, tekemisen tuloksellisuudessa ja yhteistyön sujuvuudessa esimiehellä on merkittävä rooli. Käsittelemme esimiehen roolia kuormitustilanteiden johtamisessa mm. seuraavista näkökulmista:

  • Stressin vaikutus kognitiiviseen kapasiteettiin
  • Motivaatio stressitilanteissa – viestinnän ja suggestioiden merkitys
  • Suorituksen ohjaaminen
  • Tunteiden johtaminen
Tilaa valmennus omaan organisaatioosi: Hinta á 790-1290 € + alv toteutuksesta ja  kestosta riippuen.

 

Ilmoittaudu avoimiin demotilaisuuksiin mukaan tästä linkistä

Pääsääntöisesti voimme myöntää demoihin max 2 osallistujapaikkaa per yritys/tilaisuus. Osallistuminen edellyttää ennakko-ilmoittautumista ja vahvistettua osallistujapaikkaa. Vahvistamme paikat ensitilassa sähköpostitse.
Tilaisuudet pidetään ACTPRO:n tiloissa Helsingin keskustassa, osoitteessa Aleksanterinkatu 17 (WTC Helsinki).
Mikäli jokin aiheista on yrityksellesi ajankohtainen, mutta et pääse avoimeen demoon – ota yhteyttä yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluumme, niin sovitaan yksityinen demo tai tapaaminen!

 

ACTPRO Wellbeing In Organizations Forum (WOF) oli sarjassaan kahdeksas vuosittainen koulutuksellinen ja vertaisoppimista mahdollistava kutsuvierasseminaari liiketoiminta- ja henkilöstöjohdolle, jotka työssään huomioivat hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuden.

Katso seminaarin ohjelma ja puhujat tästä linkistä.