MAKSUTTOMIA AJANKOHTAISWEBINAAREJAMME

Nämä HR- ja liiketoimintapäättäjille tarkoitetut ajankohtaiswebinaarit toteutetaan Teamsin välityksellä. Osallistuminen ei edellytä oman Teams -sovelluksen lataamista, vaan niihin voi osallistua linkin kautta myös internetselaimen välityksellä.

Keskiviikkona 18.8. klo 9.00-9.55 ACTPRO Webinaari ”Konkretiaa johdolle, esihenkilöille ja henkilöstölle kohti uutta normaalia”.

Tule kuulemaan sekä halutessasi keskustelemaan tavoista tukea matkaa kohti ”uutta normaalia”. Kerromme alustukseksi konkreettisista tavoista tukea johtoa, esihenkilöitä ja henkilöstöä uuden tarvittavan osaamisen kehittämisessä. Webinaari on maksuton ja sen kohderyhmänä ovat HR sekä ylempi liiketoimintajohto.

Ilmoittaudu mukaan ke 18.8. webinaariin tästä linkistä.

Keskiviikkona 19.5. ACTPRO Webinaari ”Case Veikkaus – Kestävää työtä ja hyvinvointia – oppiminen ja reflektointi yksilöinä ja yhdessä”

Tule kuulemaan miten Veikkauksessa toteutettiin tehokkaasti koko henkilöstön ja esihenkilöiden käyttöön opintokokonaisuus sekä toimintamalli, joka tukee oppimista ja reflektointia niin yksilönä kuin yhdessä.

Webinaarissa on haasteltavana Veikkaukselta Jenni Ahlblad, Head of Learning and Culture ja Crista Hirvilammi, HRD Specialist.

Tämä kaikkien veikkauslaisten käytössä oleva opintokokonaisuus perustuu tietoja ja taitoja kehittäviin sisältöihin, sekä tarkasti valittuihin harjoituksiin. Se tukee itsensä ja oman hyvinvoinnin johtamisen, oman mielen hyvinvoinnin johtamisen sekä itsetuntemustaitojen kehittämistä. Lisäksi se auttaa tunnistamaan voimavaroja ja voimavarkaita sekä antaa näkökulmia kestävään ja toimivaan työhön niin tiimissä kuin tiiminä. Opintopolkuun kuuluvat itsenäisesti tehtävät reflektoivat harjoitukset ohjaavat omien ajattelu- ja toimintatapojen kehittämiseen mielekkäästi.
Esihenkilöiden koulutuksen fokus on hyvinvoinnin johtamisessa. Tätä tehtävää tukee työkalupakki, jonka avulla voidaan fasilitoida tiimeille vuorovaikutteisia keskusteluja eri aiheista kunkin oman tiimin tarpeiden mukaisesti. Näin opittuja asioita muutetaan tiimitasolla yhdessä keskustellen konkreettiseksi arjen tekemiseksi. Yhdessä oppiminen vahvistaa me-henkeä ja yhteisöllisyyden kokemusta.

ACTPRO:n rooli hankkeessa oli määritellä ja suunnitella kokonaisuus Veikkauksen antamien tavoitteiden mukaisesti ja huomioiden jo käytössä olevat koulutusmateriaalit. Tämän jälkeen ACTPRO tuotti opintopolkuihin oppimisprosessia tukevat video- ja webinaarisisällöt sekä yksilö- ja tiimitason harjoitukset ja työkalut.

AIKAISEMPIA PÄÄTAPAHTUMIAMME

ACTPRO WOF 2020 – Wellbeing in Organizations Forum Webinaari

Asiaakkaamme Alko, ANDRITZ, MTK ja OP Oulainen kertovat kokemuksiaan siitä, miten hyvinvoinnin ja työkyvyn varmistamista tehdään tällä hetkellä huomioiden myös etä- ja hybridityön asettamat vaatimukset. Kiteytetyissä casekuvauksissa jaetaan kokemuksia etänä tuotetuista palveluista ja siitä, miten tyky- ja tyhytoimintaa tehdään hyvällä työntekijäkokemuksella fiksusti myös etänä. Näkökulmana lisäksi, miten kuormittavassa tilanteessa tuetaan yksilöllisesti hyvinvoinnin kehittämistä kustannustehokkaasti.

  • CASE ALKO, Elisa Venäläinen, HRD-konsultti
  • CASE ANDRITZ, Essi Lillandt, HR Manager
  • CASE MTK&Viestiliitto, Jenni Toivonen, henkilöstöpäällikkö
  • CASE OP Oulainen, Mika Korkia-aho, toimitusjohtaja

ACTPRO WOF – Wellbeing in Organizations Forum 2020 päätapahtuma

ACTPRO WOF – Wellbeing in Organizations Forum on koulutuksellinen ja vertaisoppimista mahdollistava kutsuvierasseminaari liiketoiminta- ja henkilöstöjohdolle, jotka työssään huomioivat hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuden.

  • Seminaarin avaus ja päivän sisältöjen alustus – Miten organisaatioissa hyvinvointiosaamista tänä päivänä kehitetään? – Tomi Leskinen, Toimitusjohtaja, ACTPRO
  • CASE VISMA – Yrityskulttuurin kehittäminen hyvinvointiosaamisen keinoin – Eliisa Valkonen, HR Director, Visma Enterprise Division
  • CASE VINCIT – Uutta ei saa aikaan vanhalla – Johanna Pystynen, Head of Leadership Development, VINCIT
  • ACTPRO – Itsensä johtaminen – työkaluja oman kuormituksen tunnistamiseen – kuormittuneen organisaation johtaminen – Hanna-Maria Rask, Psykologi, ACTPRO
  • CASE ANDRITZ – Itsensä johtamisen taitojen kehittäminen ja hyvinvoinnin tuki organisaatiossa – Essi Lillandt, HR Manager, ANDRITZ
  • CASE OP – Itseohjautuvuuden tukeminen muutoksessa ja OP hyvinvointilähettiläiden koulutus – Pia Donoghue, Seniorasiantuntija, HR, OP Osuuskunta

Haluatko tutustua palveluihimme ja valmennuskonseptiimme? Ota yhteyttä lähi- tai etätapaamisen sopimiseksi! Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja tuotteistamme. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ja organisaatioita valtakunnallisesti.