AJANKOHTAISET VALMENNUSSARJAT JA WEBINAARIT

MAKSUTON ACTPRO DEMOWEBINAARI – Tarina – mielen tapa uusiutua perjantaina 12.2.2021 klo 9.00-10.00.

Piste – on alku uudelle. Tuon pisteen tarvitsemme erityisesti silloin, kun takana on poikkeuksellisia kokemuksia tai muutoksia. Pisteen laittaminen antaa mahdollisuuden päästää irti tarpeettomasta ja osoittaa jonkin uuden alkaneen.

Tarinallisuus on menetelmä, jolla tapahtumia jäsennetään kokonaisuudeksi. Se auttaa liitämään kokemuksia ja tunteita tapahtumiin luoden selkeyttä menneeseen. Selkeä tarina on myös tapa rakentaa ja välittää tietoa niin itselleen kuin muille. Tuota tietoa tarvitsemme, kun hyödynnämme menneitä tapahtumia työn ja työelämän kehittäjinä.

Tämän valmennuksen avulla omaa tarinaa menneistä tapahtumista autetaan pohtimaan kartoituksen avulla. Ohjatut harjoitukset auttavat mm. luomaan näkökulmia omille kokemuksille ja tiedostamaan niin voimavarat kuin kuormitustekijät. Uusiutumisen pohjaksi oma tarina antaa mahdollisuuden tiedostaa, mitä asioita on käsittelemättä, minkä voi jättää taakseen ja mikä viedään uutena osaamisena seuraavaan tarinaan.

Tutustu valmennustuotteeseen, joka on saatavina webinaarina, luentona tai ryhmävalmennuksena tässä maksuttomassa  HR- ja liiketoimintapäättäjille tarkoitetussa demowebinaarissa.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Tilaa myös omaan yritykseesi ajankohtaiswebinaari aiheesta Yhdessä erillään – sosiaalinen hyvinvointi.

Sosiaalinen hyvinvointi on keskeinen tekijä jokaisen henkilökohtaisessa hyvinvoinnissa ja
työyhteisön toimivuudessa. Työyhteisön sosiaalinen hyvinvointi pitää sisällään erilaiset tarpeet yhteydelle toisiin ihmisiin sekä taidot luoda ja ylläpitää tuota yhteyttä. Tilanteissa, joissa meille tuttu tapa tehdä työtä muuttuu, joutuvat niin tarpeiden täyttyminen kuin sosiaaliset taidot koetukselle. 

Yhdessä erillään – sosiaalinen hyvinvointi etätyössä -luento tai webinaari on mahdollista tilata omalle organisaatiollesi (esim. kesto max 60 min á 790 € + alv). 

Tutustu myös muihin ajankohtaisaiheisiimme:

EDELLISIÄ TAPAHTUMIA

ACTPRO WOF – Wellbeing in Organizations Forum -webinaari 23.10.2020

Asiaakkaamme Alko, ANDRITZ, MTK ja OP Oulainen kertovat kokemuksiaan siitä, miten hyvinvoinnin ja työkyvyn varmistamista tehdään tällä hetkellä huomioiden myös etä- ja hybridityön asettamat vaatimukset. Kiteytetyissä casekuvauksissa jaetaan kokemuksia etänä tuotetuista palveluista ja siitä, miten tyky- ja tyhytoimintaa tehdään hyvällä työntekijäkokemuksella fiksusti myös etänä. Näkökulmana lisäksi, miten kuormittavassa tilanteessa tuetaan yksilöllisesti hyvinvoinnin kehittämistä kustannustehokkaasti.

  • CASE ALKO, Elisa Venäläinen, HRD-konsultti
  • CASE ANDRITZ, Essi Lillandt, HR Manager
  • CASE MTK&Viestiliitto, Jenni Toivonen, henkilöstöpäällikkö
  • CASE OP Oulainen, Mika Korkia-aho, toimitusjohtaja

ACTPRO WOF – Wellbeing in Organizations Forum 7.2.2020

ACTPRO WOF – Wellbeing in Organizations Forum on koulutuksellinen ja vertaisoppimista mahdollistava kutsuvierasseminaari liiketoiminta- ja henkilöstöjohdolle, jotka työssään huomioivat hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuden.

  • Seminaarin avaus ja päivän sisältöjen alustus – Miten organisaatioissa hyvinvointiosaamista tänä päivänä kehitetään? – Tomi Leskinen, Toimitusjohtaja, ACTPRO
  • CASE VISMA – Yrityskulttuurin kehittäminen hyvinvointiosaamisen keinoin – Eliisa Valkonen, HR Director, Visma Enterprise Division
  • CASE VINCIT – Uutta ei saa aikaan vanhalla – Johanna Pystynen, Head of Leadership Development, VINCIT
  • ACTPRO – Itsensä johtaminen – työkaluja oman kuormituksen tunnistamiseen – kuormittuneen organisaation johtaminen – Hanna-Maria Rask, Psykologi, ACTPRO
  • CASE ANDRITZ – Itsensä johtamisen taitojen kehittäminen ja hyvinvoinnin tuki organisaatiossa – Essi Lillandt, HR Manager, ANDRITZ
  • CASE OP – Itseohjautuvuuden tukeminen muutoksessa ja OP hyvinvointilähettiläiden koulutus – Pia Donoghue, Seniorasiantuntija, HR, OP Osuuskunta

Haluatko tutustua palveluihimme ja valmennuskonseptiimme? Ota yhteyttä lähi- tai etätapaamisen sopimiseksi! Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja tuotteistamme. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ja organisaatioita valtakunnallisesti.