Tervetuloa mukaan avoimiin maksuttomiin valmennusdemoihimme. Katso seuraavien valmennuksien aiheet sekä ajankohdat alta ja ilmoittaudu mukaan. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ja vahvistettua osallistujapaikkaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuudet pidetään ACTPRO:n tiloissa Helsingin keskustassa, osoitteessa Aleksanterinkatu 17 (WTC Helsinki) ja ovat tarkoitettu henkilöstö- ja liiketoimintajohdolle, jotka tekevät hyvinvointiosaamisen kehittämisen palveluiden hankintoja.

Mikäli jokin aiheista on yrityksellesi ajankohtainen, mutta et pääse avoimeen demoon tai se järjestetään liian myöhään, ota yhteyttä – sovitaan yksityinen demo tai tapaaminen!

Katso ajankohdat ja aiheet sekä ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Demovalmennusten ajankohdat ja aiheet:

Torstaina 31.1. klo 8.30-10.00 – ACTPRO Wellness 360 indeksi hyvinvointikartoitus ja valmennusportaali

Kustannustehokas sähköinen hyvinvointikartoitus, josta saa välittömästi yksilön tuloskoosteen sekä haluttaessa ohjauksen ACTPRO yksilö- tai ryhmävalmennuksiin ja sähköiseen valmennusportaaliin. Valmennustuotteemme vastaavat monipuolisesti kokonaisvaltaisen hyvinvointiosaamisen kehittämiseen, kuten itsensä johtamisen taidot, rentoutumisen taidot, elämäntapojen muutokset, tapojen muuttaminen ajanhallinnan näkökulmasta, persoonallisuus ja hyvinvointi jne. Valmennusdemossa pääset tutustumaan hyvinvointikartoituksen toteutustapoihin sekä valmennusmetodeihimme ja niiden käyttömahdollisuuksiin.

Torstaina 7.2. klo 8.30-10.00 – Ikääntyminen voimavarana – valmennus | Yksilö- ja ryhmävalmennus sekä verkkokurssi

Usein ikääntymisestä puhuttaessa huomio keskittyy kehon toimintakyvyn muutoksiin unohtaen henkisen kasvun tuomat positiiviset muutokset. Ihminen kehittyy ja asettaa unelmia sekä tavoitteita kaiken ikäisenä. Voimaannuttava ikääntyminen edellyttää oman elämänpolun ja tämän elämän tilanteen kehitystarpeiden ymmärrystä. Valmennus antaa näkökulmia ja työkaluja tutkia omaa ikääntymistä. Kurssin painopiste on psyykkisessä hyvinvoinnissa – itsetuntemuksen kautta rakennetaan lähtökohdat mielekkäälle arjelle ja ikääntymiselle. Mielen hyvinvointi ja kyky ohjata omaa toimintaa mahdollistavat myös riittävän palautumisen ja arjen mielekkään toimintakyvyn. Suosituskohderyhmä on 55+ vuotiaat. Yrityskohtainen valmennuspaketti voidaan koota hyödyntäen yksilö- ja/tai ryhmävalmennusta sekä verkkovalmennusta.

Pääsääntöisesti voimme myöntää demoihin max 2 osallistujapaikkaa per yritys/tilaisuus. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ja vahvistettua osallistujapaikkaa. Vahvistamme paikat ensitilassa sähköpostitse.

Katso ajankohdat ja aiheet sekä ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

 

AIKAISEMPIA TAPAHTUMIA TÄNÄ VUONNA

ACTPRO Wellbeing In Organizations Forum – WOF 2018 oli sarjassaan kahdeksas vuosittainen koulutuksellinen ja vertaisoppimista mahdollistava kutsuvierasseminaari liiketoiminta- ja henkilöstöjohdolle, jotka työssään huomioivat hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuden.

Katso seminaarin ohjelma ja puhujat tästä linkistä.