Tervetuloa mukaan avoimiin maksuttomiin valmennusdemoihimme. Katso seuraavien valmennuksien aiheet sekä ajankohdat alta ja ilmoittaudu mukaan. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ja vahvistettua osallistujapaikkaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuudet pidetään ACTPRO:n tiloissa Helsingin keskustassa, osoitteessa Aleksanterinkatu 17 (WTC Helsinki) ja ovat tarkoitettu henkilöstö- ja liiketoimintajohdolle, jotka tekevät hyvinvointiosaamisen kehittämisen palveluiden hankintoja.

Mikäli jokin aiheista on yrityksellesi ajankohtainen, mutta et pääse avoimeen demoon tai se järjestetään liian myöhään, ota yhteyttä – sovitaan yksityinen demo tai tapaaminen!

Katso ajankohdat ja aiheet sekä ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Demovalmennusten ajankohdat ja aiheet:

Torstaina 4.4. klo 8.30-10.00 – Muutos – luopumista ja kehittymistä -demovalmennus

Muutosta tapahtuu niin työelämässä kuin yksityiselämässä lähes kokoajan. Joskus muutos lähtee omasta tarpeesta, mutta usein joutuu myös motivoitumaan muutokseen, joka ei perustu omaan toiveeseen. Taidot elää muutoksessa sekä sopeutua uusiin tilanteisiin ovat tämän päivän työelämätaitoja yhtälailla kuin elämänhallintataitoja. 

Avoimessa demovalmennuksessa pohditaan esimerkkien ja keskustelun kautta, mikä muutoksesta tekee usein niin hankalaa. Valmennuksessa pohdimme myös, kuinka muutosta voi sanoittaa, jotta se parhaalla mahdollisella tavalla tukisi mielenprosesseja ja auttaisi orientoitumaan uuteen. 

Tiistaina 9.4. klo 8.30-10.00 – ACTPRO Wellness 360 indeksi hyvinvointikartoitus ja valmennusportaali

Kustannustehokas sähköinen hyvinvointikartoitus, josta saa välittömästi yksilön tuloskoosteen sekä haluttaessa ohjauksen ACTPRO yksilö- tai ryhmävalmennuksiin ja sähköiseen valmennusportaaliin. Valmennustuotteemme vastaavat monipuolisesti kokonaisvaltaisen hyvinvointiosaamisen kehittämiseen, kuten itsensä johtamisen taidot, rentoutumisen taidot, elämäntapojen muutokset, tapojen muuttaminen ajanhallinnan näkökulmasta, persoonallisuus ja hyvinvointi jne. Valmennusdemossa pääset tutustumaan hyvinvointikartoituksen toteutustapoihin sekä valmennusmetodeihimme ja niiden käyttömahdollisuuksiin.

Pääsääntöisesti voimme myöntää demoihin max 2 osallistujapaikkaa per yritys/tilaisuus. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ja vahvistettua osallistujapaikkaa. Vahvistamme paikat ensitilassa sähköpostitse.
 

Katso ajankohdat ja aiheet sekä ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

 

AIKAISEMPIA TAPAHTUMIA TÄNÄ VUONNA

ACTPRO Wellbeing In Organizations Forum – WOF 2018 oli sarjassaan kahdeksas vuosittainen koulutuksellinen ja vertaisoppimista mahdollistava kutsuvierasseminaari liiketoiminta- ja henkilöstöjohdolle, jotka työssään huomioivat hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuden.

Katso seminaarin ohjelma ja puhujat tästä linkistä.