ACTPRO WOF – Wellbeing in Organizations Forum on koulutuksellinen ja vertaisoppimista mahdollistava kutsuvierasseminaari liiketoiminta- ja henkilöstöjohdolle, jotka työssään huomioivat hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuden.

Tiedustele mahdollisuutta osallistua kutsuvierastilaisuuteen osallistujana tai tapahtuman kumppanina ”Ota yhteyttä” -valikon yhteystietojen kautta.

Vuorovaikutteisen WOF -seminaaripäivän aikana saat mahdollisuuden jakaa ajatuksia ja kokemuksia eri yritysten kollegoiden kanssa. Kuulet tarinoita ja taustoja onnistumisten takana Case -puhujien ja ACTPRO:n omien asiantuntijoiden esityksissä. Päivän energiaa ja tunnelmaa tukee hyvinvoinnin huomioiva aamiainen, pöytiin tarjoiltava pitkä lounas, sekä iltapäivän kahvi ja välipala. 

7.2.2020 WOF -seminaarin ohjelmassa mm.

  • CASE OP – Itseohjautuvuuden tukeminen muutoksessa ja OP hyvinvointilähettiläiden koulutus, Pia Donoghue, Seniorasiantuntija, HR, OP Osuuskunta
  • CASE VISMA – Yrityskulttuurin kehittäminen hyvinvointiosaamisen keinoin, Eliisa Valkonen, HR Director, Visma Enterprise Division
  • CASE ANDRITZ – Itsensä johtamisen taitojen kehittäminen ja hyvinvoinnin tuki organisaatiossa, Essi Lillandt, HR Manager, ANDRITZ

ACTPRO WOF – Wellbeing in Organizations Forum järjestetään perjantaina 7.2.2020 klo 8.30-15.45 Ravintola Sipulin Bankettisalissa Helsingin Katajanokalla. Seminaarin järjestäjä on ACTPRO ja sen kumppanina toimii Vincit LaaS.

Haluatko tutustua palveluihimme ja valmennuskonseptiimme? Ota yhteyttä lähi- tai etätapaamisen sopimiseksi! Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja tuotteistamme. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ja organisaatioita valtakunnallisesti.