Toiminnan hallintaa ajanhallinnan sijaan – avoimet demovalmennukset 23.8. ja 6.9.2018

Valmennusdemoissa tarkastellaan työskentelytapoja ja niiden muuttamista ajanhallinnan näkökulmasta. Tarkoituksena on tunnistaa tapoja, jotka asettavat haasteita mielekkäälle ja tulokselliselle työlle. Psykologi Hanna-Maria Hult esittelee mallin automatisoituneiden tapojen kehittymisestä ja ennen kaikkea niiden muuttamisesta.

ACTPRO:n Toiminnan hallintaa ajanhallinnan sijaan valmennusta on mahdollista hyödyntää lähivalmennuksena, sähköisenä online-valmennustuotteena tai organisaatiokohtaisesti räätälöitynä toteutuksena.

Maksuttomat demot on tarkoitettu henkilöstön kehittämisen palveluiden hankinnoista vastaaville HR- ja liiketoimintapäättäjille. Tilaisuudet pidetään ACTPRO:n tiloissa Helsingin keskustassa WTC-talossa (Aleksanterinkatu 17) torstaina 23.8.2018 klo 8.15-9.45 ja torstaina 6.9.2018 klo 8.15-9.45. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Valitse ajankohta ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

AIKAISEMPIA TAPAHTUMIA TÄNÄ VUONNA

ACTPRO Wellbeing In Organizations Forum – WOF 2018 oli sarjassaan kahdeksas vuosittainen koulutuksellinen ja vertaisoppimista mahdollistava kutsuvierasseminaari liiketoiminta- ja henkilöstöjohdolle, jotka työssään huomioivat hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuden.

Katso seminaarin ohjelma ja puhujat tästä linkistä.