Epassi maksutapana ACTPRO yksilövalmennuksissa ja Firstbeat Life -palvelussa
  • epassilla palvelut voi maksaa osin tai kokonaan henkilökohtaisesti käytössä olevalla epassi -saldolla.
  • Verottajan asettamien sääntöjen mukaisesti verovapaalla liikuntaedulla maksettaessa palvelun käyttäjän tulee olla sama henkilö, jonka saldoa maksuun käytetään.
  • ACTPRO Holvi -verkkokaupassa maksutapoina toimivat puolestaan luottokortit ja suora pankkimaksu. Näillä maksutavoilla palvelun voi hankkia myös lahjaksi tai toiselle henkilölle.

Aktivoimme ostamasi palvelun käyttöösi heti varmennettuamme maksutapahtuman ja saat ohjeet palvelun hyödyntämiseen sähköpostitse.

Lisätiedot ja tiedustelut tarvittaessa ACTPRO Asiakaspalvelu – info@actpro.fi tai ota yhteyttä lomakkeen kautta.

Voit maksaa valitsemasi palvelun maksun epassin verkkopalvelussa tai mobiilimaksuna ja lähettää ostosta tiedon meille osoitteeseen info@actpro.fi.

Mikäli kyseessä on Firstbeat Life -palvelun jatkolisenssi, kannattaa samalla ilmoittaa myös sähköpostiosoite, jolla Firstbeat Life -tili on aiemmin aktivoitu. Näin jatkoaika kohdistuu automaattisesti samaan käyttäjätiliin, uutta Firstbeat profiilia ei tarvitse luoda ja pääset myös tarkastelemaan aikaisempia tuloksiasi. Jatkolisenssi ei sisällä koskaan käyttöoikeutta lainalaitteeseen, uutta Firstbeat -laitetta tai takuu-ajan pidennystä olemassa olevaan laitteeseen.

Firstbeat Life -palveluun kuuluu aina veloituksetta 50 kpl pussi elektrodeja per kukin alkava 3 kk tilausjakso (eli esim. 2 x 50 kpl per 6 kk jakso, jne.). Lisäelektrodit pääsee tilaamaan Firstbeat Life -sovelluksen kautta, kun lisenssi on aktiivinen. Elektrodit toimitetaan postitse EU:n alueella sijaitsevaan toivomaasi postiosoitteeseen.

Palveluiden hinnat ovat samat kuin ACTPRO:n Holvi-verkkokaupassa, josta löydät myös tarkemmat palveluiden kuvaukset. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Holvi -kaupassa ei kuitenkaan suoraan voi maksaa suoraan virike- tai liikuntaeduilla.

Epassi-tunnus 1: 5417753 (150,00 €) ACTPRO Yksilövalmennus 1 x 45 min – etävalmennustapaaminen
Epassi-tunnus 2: 5761384 (209,99 €) Firstbeat Life -palvelu 3 kk (EU)
Epassi-tunnus 3: 5761393 (269,99 €) Firstbeat Life -palvelu 6 kk (EU)
Epassi-tunnus 4: 5761400 (369,99 €) Firstbeat Life -palvelu 12 kk (EU)
Epassi-tunnus 5: 5761419 (115,00 €) Firstbeat Life -palvelu 6 kk jatkolisenssi (ei mittalaitetta)
Epassi-tunnus 6: 5761428 (210,00 €) Firstbeat Life -palvelu 12 kk jatkolisenssi (ei mittalaitetta)
Firstbeat Life laite ja sovellus - ACTPRO
ACTPRO - Firstbeat Life -palvelu myös epassilla!