Ilmoittaudu mukaan seuraaviin avoimiin demo-tilaisuuksiimme, joiden aiheena tällä kertaa ”Toiminnan hallintaa ajanhallinnan sijaan”. Ajankohdat torstaina 23.8. klo 8.15-9.45 tai torstaina 6.9. klo 8.15-9.45.

Valmennusdemoissa tarkastellaan työskentelytapoja ja niiden muuttamista ajanhallinnan näkökulmasta. Tarkoituksena on tunnistaa tapoja, jotka asettavat haasteita mielekkäälle ja tulokselliselle työlle. Psykologi Hanna-Maria Hult esittelee mallin automatisoituneiden tapojen kehittymisestä ja ennen kaikkea niiden muuttamisesta.

ACTPRO:n Toiminnan hallintaa ajanhallinnan sijaan valmennusta on mahdollista hyödyntää lähivalmennuksena, sähköisenä online-valmennustuotteena tai organisaatiokohtaisesti räätälöitynä toteutuksena. Lisäksi se kuuluu lisensoitavaan ACTPRO Valmennusportaaliin.

Maksuttomat demot on tarkoitettu henkilöstön kehittämisen palveluiden hankinnoista vastaaville HR- ja liiketoimintapäättäjille. Tilaisuudet pidetään ACTPRO:n tiloissa Helsingin keskustassa WTC-talossa (Aleksanterinkatu 17). Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen https://lnkd.in/eYG8jJ8