Oura Älysormus

Hanki nyt älysormus itselle tai lahjaksi mittaamaan unta, palautumista ja päivittäistä aktiivisuutta.

Tyylikäs sormus ja siihen kuuluva sovellus auttavat tarkkailemaan sykettä ja kehon lämpötilaa sekä antavat yksilöllistä palautetta mm. unen laadusta ja kehon palautumisesta.

Saat nyt 50 euron alennuksen Oura Balance tai Heritage sormuksen hinnasta tekemällä tilauksen partner-linkkimme kautta, jolloin yhden hinnaksi jää vain alk. 264 euroa (sis.alv.) + toimituskulut. Et tarvitse erillistä alennuskoodia saadaksesi etuhintamme. Riittää, että teet tilauksen tämän partner -linkkimme kautta. Alennus tulee automaattisesti ostoskori -toiminnallisuudessa kun etenet tilauksessa.

Voit tilata sormuksen ja ilmoittaa tarvittavan koon myös myöhemmin. Tilauksen yhteydessä voit ilmoittaa haluavasi veloituksettoman sovituspakkauksen tai jos tiedät jo sormuskokosi, voit ilmoittaa sen heti tilauksen yhteydessä.

Tutustu sormukseen ja alennuksen saamiseksi automaattisesti tilaa tämän linkin kautta: https://ouraring.com/partners/actpro/

Klikkaa tarvittaessa isommaksi alla oleva kuva, jossa on ohjeet tilauksen tekemiseksi ja alennuksen saamiseksi Ouran verkkokaupassa:

Palautumisen valmennuspaketti Oura älysormusta hyödyntäen

Kysy meiltä myös Oura -sormuksen avulla toteuttavaa yksilövalmennusta ja luentoja ryhmille! Teemme myös vuokrasormuksilla toteutettavia hyvinvointikartoituksia Oura älysormuksen avulla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme info@actpro.fi.

Jo tehdyistä tilauksista voit tarvittaessa tiedustella asiasta suoraan Ouralta sähköpostitse osoitteesta orders@ouraring.com. Oura on suomalainen yritys ja palvelee suomeksi ja englanniksi. Onnistuneesta tilauksesta tulee sähköpostitse tilausvahvistus Ouralta, josta kannattaa ottaa tilausnumero mukaan keskusteluun oman tilauksesi helpoiten paikallistamiseksi. Mikäli tilausvahvistusta ei ole tullut antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai löydy myöskään sen roskapostikansiosta, on hyvin mahdollista, että tilaus on jäänyt kesken ja siten myöskään veloitusta ei ole tapahtunut.

Teknisiin kysymyksiin vastataan osoitteesta techsupport@ouraring.com.