ACTPRO etäVIRE™ tai ACTPRO etäTYKY™

Haluatko tarjota tiimillesi tai yrityksellesi vire- tai tyky -tapahtuman, mutta osallistujien turvallisuus pohdituttaa? Kaikki eivät koe lähitapahtumana järjestettävää tilaisuutta vielä sopivana, mutta osallistuisivat mielellään etänä tekemiseen. ACTPRO etäVIRE™ ja ACTPRO etäTYKY™ palvelun avulla ratkaistaan sekä täysin että osin etänä järjestettävät toteutukset. Ohjelma voi sisältää mielenkiintoisia asiantuntijaluentoja hyvinvoinnin eri osa-alueilta sekä osallistujien aktivointiin liikettä ja liikuntaa. Etänä toteutettu tapahtuma on myös kustannustehokas. Tapahtuman kesto voidaan räätälöidä toiveiden mukaisesti.

Esim. kahden tunnin kestoinen kaikille yhteinen etätapahtuma alkaen 26,90 € + alv/hlö esim. 30+ hlön ryhmissä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri teille sopivasta kokonaisuudesta!

Tilaisuus voi sisältää mielenkiintoisia ja ajankohtaisia asiantuntijaluentoja sekä haluttaessa aktivoivia osuuksia, joihin osallistuja voi osallistua sisällä tai ulkona. Haluttaessa  myös etänä voidaan jakautua ryhmiin, jolloin kukin voi myös valita oman mieleisen ohjelmaosuuden. 

Katso tästä esimerkkejä luentoaiheista tai hyödynnä ajankohtaisien valmennussarjojemme sisältöjä osana toteutusta. 

Tutustu työyhteisötaitoihin keskittyvään valmennussarjaan tästä linkistä.

Tutustu (etä)työtä ja kuormitustilannetta tukevaan valmennussarjaan tästä linkistä.