ACTPRO Hyvinvointikysely, Firstbeat hyvinvointianalyysi ja Firstbeat Life -palvelu

ACTPRO HYVINVOINTIKYSELY

Yksilölle sähköinen ActPRO Wellness 360° indeksi hyvinvointikyselyn tulos konkretisoi omaa kokonaistilannetta ja auttaa kehittämään sekä ylläpitämään voimavaroja ja kestävää toimintakykyä. 

HR:lle, johdolle ja niin toivottaessa myös työterveydelle raportointinäkymät konkretisoivat tarvittavia kehitystoimenpiteitä ja tukevat yrityksen tilannekuvaa. Niiden avulla on helppo kohdentaa tukipalveluita oikein yksilö- ja organisaatiotasoilla.

Hyvinvointikyselystä on tarjolla myös useita kieliversioita.

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI JA FIRSTBEAT LIFE -PALVELU

Sykevälivaihteluun perustuvassa  mittauksessa tarkastellaan stressiä ja kuormitusta, palautumisen riittävyyttä, unen laatua sekä liikunnan terveys- ja kuntovaikutuksia. Kauttamme on saatavissa perinteinen 3vrk kestoinen Firstbeat Hyvinvointianalyysi tai uusi Firstbeat Life -palvelu, jossa henkilö voi tehdä mittauksia omatoimisesti käytössä olevalla laitteella yhdessä määritettynä aikajaksona.

Uusi Firstbeat Life auttaa työntekijöitä näkemään päivittäisten valintojensa vaikutukset. Palvelu muuttaa uni-, palautumis-, stressi- ja liikuntadatan ymmärrettäväksi ja merkitykselliseksi tiedoksi, mikä auttaa heitä tekemään pieniä, mutta merkittäviä muutoksia.

Käytössäsi olevan laitteen avulla voit tehdä mittauksia aina, kun sinusta tuntuu, että haluat tietää, mitä kehollesi kuuluu. Toki, mitä useammin mittaat, sitä enemmän sinun on mahdollista oppia itsestäsi ja oman hyvinvointisi muutoksista. Jos teet mittauksen esimerkiksi kerran kuukaudessa, saat jo varsin kattavan kuvan hyvinvoinnistasi.
Enemmin kuin tietyin väliajoin, monet kokevat hyödylliseksi tehdä mittauksia erilaisten työ- ja elämäntilanteiden pohjalta; tämä auttaa näkemään, miten oma keho reagoi esimeriksi kiireiseen työvaiheeseen, muutokseen arjen rutiineissa tai vaikkapa lomaan.

Mittaustuloksia voidaan hyödyntää osana erillistä yksilö- tai ryhmävalmennusta. Lisäksi saatavilla on palautevalmennusluento, joka voidaan toteuttaa etä- tai lähiluentona valtakunnallisesti.

Firstbeat -tuloksia voidaan hyödyntää myös osana palautumisen valmennuspakettiamme. Katso lisätietoja palautumisen valmennuspaketista tästä linkistä.

ACTPRO - Firstbeat Life
Firstbeat Life