ACTPRO Hyvinvointikysely ja Firstbeat hyvinvointianalyysi

ACTPRO Hyvinvointikysely ja Firstbeat hyvinvointianalyysi. Mittaamme kustannustehokkaasti henkilöstön hyvinvoinnin tilan ja autamme kohdentamaan palvelut.
ACTPRO HYVINVOINTIKYSELY

Yksilölle sähköinen ActPRO Wellness 360° indeksi hyvinvointikyselyn tulos konkretisoi omaa kokonaistilannetta ja auttaa kehittämään sekä ylläpitämään voimavaroja ja kestävää toimintakykyä. 

HR:lle, esimiehille ja niin toivottaessa myös työterveydelle raportointinäkymät konkretisoivat tarvittavia kehitystoimenpiteitä ja tukevat yrityksen tilannekuvaa. Niiden avulla on helppo kohdentaa tukipalveluita oikein yksilö- ja organisaatiotasoilla.

Hyvinvointikyselystä on tarjolla myös useita kieliversioita.

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI
 

Sykevälivaihteluun perustuvassa kolmen (3) vuorokauden kestoisessa mittauksessa tarkastellaan stressiä ja kuormitusta, palautumisen riittävyyttä, unen laatua sekä liikunnan terveys- ja kuntovaikutuksia.

Perushinta sisältää 3 vrk itsenäisesti tehtävän mittauksen, viikon laitevuokran ja kirjallisen ohjeistuksen mittauksen tekemiseksi itsenäisesti, laitteen postituksen suomalaiseen postiosoitteeseen, palautuskuoren, jossa postimaksu valmiiksi maksettu sekä mittauksen jälkeen sähköpostitse toimitettavan yksilöllisen tulosraportin (pdf). 

Mittaustuloksia voidaan hyödyntää osana erillistä yksilö- tai ryhmävalmennusta. Lisäksi saatavilla on palautevalmennusluento, joka voidaan toteuttaa etä- tai lähiluentona valtakunnallisesti.

Firstbeat mittausta voidaan hyödyntää samoin kuin Oura älysormuksen avulla toteutettavaa mittausta osana palautumisen valmennuspakettiamme. Katso lisätietoja palautumisen valmennuspaketista tästä linkistä.