ACTPRO valmentaja Johanna Tehikoski – Valmentajaesittely 

”Olen Johanna Tehikoski ja tehnyt töitä ACTPRO yksilövalmentajana jo yli 10 vuotta. Minua on aina motivoinut ihmisten auttaminen ja ihmisten kanssa työskentely. Sitä olen koko työurani myös saanut tehdä erilaisten ihmisten ja elämäntilanteiden parissa. Valmentajana voimaannun hurjasti ihmisten onnistumisista ja rohkeudesta työskennellä heille tärkeiden asioiden parissa. Nautin kovasti erilaisten ihmisten kohtaamisesta niin kasvotusten kuin etätyöskentelyn merkeissä.

Uskon, että jokaisessa meissä on potentiaalia ohjata elämäämme haluamaamme suuntaan. Se ei ole aina kuitenkaan helppoa, varsinkaan yksin. Siksi kannustan sinua hyödyntämään valmennusta. Sen avulla voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, liittyivätpä ne sitten esimerkiksi liikuntaan, ravitsemukseen, työhön, palautumiseen tai vaikka ihmissuhteisiin.

Peruskoulutukseltani olen sosiaalikasvattaja ja personal trainer. Hyvinvointialan tehtävissä olen yksilö- ja ryhmävalmennuksen lisäksi muun muassa kouluttanut pitkään Fustra ohjaajia, sekä aikaisemmin toiminut valmentajana myös kuntokeskuksissa sekä painonhallintaryhmissä.

ACTPRO:ssa kehitämme jatkuvasti omaa ammattipätevyyttämme työn ohessa moniammatillisen tiimimme yhteistyön ja kokonaisvaltaisen valmennuskonseptin avulla.

Minä luotan tiimiimme ja yritykseemme, jossa saamme tehdä omien arvojemme mukaista työtä laadukkaasti. Tekemisemme perustuu aina ihmisten arvostamiseen ja kunnioittamiseen.

Sinäkin voit luottaa, että voit tulla valmennukseen juuri niiden ajatusten ja tunteiden kanssa, joita sinulla sillä hetkellä on. Jäsennetään niitä yhdessä ja lähdetään tarkastelemaan luottamuksellisesti tapoja saavuttaa itsellesi tärkeitä asioita.”

ACTPRO valmentaja Johanna Tehikoski – Valmentajaesittely