OURA ÄLYSORMUS

Hanki nyt suomalainen Oura älysormus itselle tai lahjaksi mittaamaan unta, palautumista ja päivittäistä aktiivisuutta 50 euron alennuksella. Tyylikäs sormus ja siihen kuuluva sovellus auttavat tarkkailemaan sykettä ja kehon lämpötilaa sekä antavat yksilöllistä palautetta mm. unen laadusta ja kehon palautumisesta.

Oura Balance tai Heritage sormuksen hinta alkaen 314 euroa. Saat nyt 50 euron alennuksen sormuksesta koodilla actpro50, jolloin yhden hinnaksi jää vain alk. 264 euroa (sis.alv.) + toimituskulut. Alennuskoodi käy myös verkkokaupassa myynnissä olevaan sormuslahjakorttiin, jolla lahjan saaja voi itse tilata oikean kokoisen sormuksen myöhemmin. Katso tältä sivulta alempaa tarvittaessa ohje alennuskoodin (Coupon code) syöttämiseen Ouran verkkokaupassa.

Tutustu sormukseen ja tilaa tämän linkin kautta: https://ouraring.com/partners/actpro/

Kysy meiltä myös Oura -sormuksen avulla toteuttavaa yksilövalmennusta ja luentoja ryhmille! 

Ouran omilta sivuilta löytyy lisätietoa sormuksen tilauksesta, toimituksista ja käytöstä.

https://ouraring.com/faq/ ja https://help.ouraring.com/

Jo tehdyistä tilauksista voit tarvittaessa tiedustella asiasta suoraan Ouralta sähköpostitse osoitteesta orders@ouraring.com. Oura on suomalainen yritys ja palvelee suomeksi ja englanniksi. Onnistuneesta tilauksesta tulee sähköpostitse tilausvahvistus Ouralta, josta kannattaa ottaa tilausnumero mukaan keskusteluun oman tilauksesi helpoiten paikallistamiseksi. Mikäli tilausvahvistusta ei ole tullut antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai löydy myöskään sen roskapostikansiosta, on hyvin mahdollista, että tilaus on jäänyt kesken ja siten myöskään veloitusta ei ole tapahtunut.

 

Teknisiin kysymyksiin vastataan osoitteesta techsupport@ouraring.com.

Klikkaa tarvittaessa isommaksi alla oleva kuva, jossa on ohje alennuskoodin lisäämiseen Oura verkkokaupassa.