OURA ÄLYSORMUS

Hanki nyt suomalainen Oura älysormus itselle tai lahjaksi mittaamaan unta, palautumista ja päivittäistä aktiivisuutta 50 euron alennuksella. Tyylikäs sormus ja siihen kuuluva sovellus auttavat tarkkailemaan sykettä ja kehon lämpötilaa sekä antavat yksilöllistä palautetta mm. unen laadusta ja kehon palautumisesta.

Oura Balance tai Heritage sormuksen hinta alkaen 314 euroa. Saat nyt 50 euron alennuksen sormuksesta tekemällä tilauksen partner-linkkimme kautta, jolloin yhden hinnaksi jää vain alk. 264 euroa (sis.alv.) + toimituskulut. 

Voit tilata sormuksen ja ilmoittaa tarvittavan koon myös myöhemmin. Tilauksen yhteydessä voit ilmoittaa haluavasi veloituksettoman sovituspakkauksen tai jos tiedät jo sormuskokosi, voit ilmoittaa sen heti tilauksen yhteydessä.

Tutustu sormukseen ja alennuksen saamiseksi automaattisesti tilaa tämän linkin kautta: https://ouraring.com/partners/actpro/

Klikkaa tarvittaessa isommaksi alla oleva kuva, jossa on ohjeet alennuksen saamiseksi Ouran verkkokaupassa:

Kysy meiltä myös Oura -sormuksen avulla toteuttavaa yksilövalmennusta ja luentoja ryhmille! 

Jo tehdyistä tilauksista voit tarvittaessa tiedustella asiasta suoraan Ouralta sähköpostitse osoitteesta orders@ouraring.com. Oura on suomalainen yritys ja palvelee suomeksi ja englanniksi. Onnistuneesta tilauksesta tulee sähköpostitse tilausvahvistus Ouralta, josta kannattaa ottaa tilausnumero mukaan keskusteluun oman tilauksesi helpoiten paikallistamiseksi. Mikäli tilausvahvistusta ei ole tullut antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai löydy myöskään sen roskapostikansiosta, on hyvin mahdollista, että tilaus on jäänyt kesken ja siten myöskään veloitusta ei ole tapahtunut.

Teknisiin kysymyksiin vastataan osoitteesta techsupport@ouraring.com.