ACTPRO VALMENNUSPORTAALI 

Hyödynnä monipuolisia sisältöjä itsenäiseen työskentelyyn. Tutustu portaalin ja sen sisältöihin tästä linkistä.

YKSILÖVALMENNUSTEN VARAUKSET

Yksilövalmennustyöskentely on aina luottamuksellisesta työskentelyä valmentajan ja osallistujan välillä.  Se on tarkoitettu henkilön omaksi eduksi eikä siitä tule kustannuksia osallistujille. Lue lisää kohdasta ”Mitä yksilövalmennus on”.

Katso yksilövalmentaja Johanna Tehikosken lyhyt esittelyvideo tästä linkistä

Kaikki ALLWELL hyvinvointiohjelman palvelut toteutetaan etäpalveluina toistaiseksi.

  • Kaikilla paikkakunnilla työskentelevät voivat selata ja varata etänä puhelimitse tai Teamsin välityksellä toteutettavia valmennustapaamisaikoja täysin vapaasti saman linkin https://slotti.fi/booking/actpro/#/andritzetavalmennus kautta.
  • Katso ohjeet etävalmennuksiin sivun oikeassa laidassa olevan Etävalmennus -ohjeet valikon kautta.

Yksilövalmennustyöskentely on aina luottamuksellisesta työskentelyä valmentajan ja osallistujan välillä.  Se on tarkoitettu henkilön omaksi eduksi eikä siitä tule kustannuksia osallistujille. ACTPRO ei myöskään välitä tietoa työnantajalle valmennukseen osallistuneista henkilöistä. Työskentely lähtee osallistujan yksilöllisestä tilanteesta ja tarpeista. Valmennuksessa voidaan keskittyä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen tai halutessasi keskittyä tietylle osa-alueelle; mieli, palautuminen, työ, liikunta tai ravitsemus.

Mikäli olet varannut puhelimitse tehtävän valmennuksen, soita valmentajalle täsmällisesti varaamasi ajan alussa numeroon 040 7188288 (Johanna).

Mikäli olet varannut Teams-tapaamisen, saat ennen tapaamisen alkua kokouskutsun meiltä. Mikäli jostain syystä et ole kutsua saanut tai löydä, tai et saa Teams-yhteyttä varattuna aikana, soita valmentajalle numeroon 040 7188288 (Johanna). Pidä myös ennen tapaamista puhelimessasi ääni päällä siltä varalta, että valmentaja soittaa sinulle.

Kustakin yksilövalmennusvarauksesta tulee vahvistusviesti sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut aikaa varatessa. Huomaathan, että sähköposti voi joutua myös roskapostikansioon. 

Varausvahvistuksessa on linkki, josta näet kulloinkin käytössä olevan valmennustilan. Vahvistuksessa on myös linkki mahdollisia ajan muutoksia tai peruutuksia varten.

Mikäli et jostain syystä pääse varattuun valmennukseen, peruutathan ajan vahvistuksessa olevan linkin kautta ensitilassa, niin aikaa voidaan tarjota vielä muille mahdollisille osallistujille.

Hyvinvoinnin ylläpitäminen ja kehittäminen on osaamista, jota voidaan kehittää. Muistathan, että henkilökohtaisessa käytössäsi on myös ACTPRO Valmennusportaali. 

Tutustu portaalin ja sen sisältöihin tästä linkistä.