Etätyön ja kuormittavan tilanteen tukeminen työhyvinvoinnin ja kestävän työn näkökulmasta

Ajankohtainen yrityskohtaisesti toteutettavissa oleva webinaarisarjamme tukee mm. etätyön haasteita ja mahdollisuuksia voimavarakeskeisesti, sekä antaa käytännön työkaluja ja osaamista kunkin yksilöllisen tilanteen tueksi juuri tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Samalla yrityksen käyttöön jäävä materiaali toteutetaan siten, että se tukee työn murroksessa tarvittavien taitojen kehittymistä jatkossakin. Webinaarien sijaan tarjolla on myös mahdollisuus hankkia kunkin webinaarin sisältöosuus valmiina videotallenteena.

Keskeisistä aiheista on rakennettu suosituskestoltaan noin á 45 minuutin kokonaisuuksia, joissa kussakin asiantuntijapuheenvuoron kesto on noin. 25-30 minuuttia ja loppuaika on varattu osallistujien keskustelulle, kysymyksille ja kokemusten vaihdolle.

Webinaarit voidaan toteuttaa Teams- tai Skype –sovellusten avulla  etävalmennuksina tai yrityksen omaa etäsovellusta hyödyntäen. Samoja aiheita tarjoamme myös valmiiksi nauhoitetuin videoin, jolloin suosittelemme järjestämään henkilöstölle muutoin keskustelumahdollisuuden aiheista.

Ota yhteyttä – keskustellaan teille sopivista toteutusmalleista!