Etätyön ja kuormittavan tilanteen tukeminen työhyvinvoinnin ja kestävän työn näkökulmasta

Tämä yrityskohtaisesti toteutetta valmennusluento ja webinaarisarja tukee mm. lisääntyneen etätyön haasteita ja mahdollisuuksia voimavarakeskeisesti, sekä antaa käytännön työkaluja ja osaamista kunkin yksilöllisen tilanteen tueksi. Samalla yrityksen käyttöön jäävä materiaali toteutetaan siten, että se tukee työn murroksessa tarvittavien taitojen kehittymistä jatkossakin. Luentojen ja webinaarien sijaan tai lisäksi aiheista on tarjolla myös mahdollisuus hankkia valittujen aiheiden sisältöosuus valmiina videotallenteina.

Keskeisistä aiheista on rakennettu suosituskestoltaan noin á 45-60 minuutin kokonaisuuksia, joihin voidaan toteutustavasta riippuen lisätä aikaa keskustelulle, kysymyksille ja omien näkökulmien jakamiselle.

Webinaarit voidaan toteuttaa Teams- tai Skype –sovellusten avulla  etävalmennuksina tai yrityksen omaa etäsovellusta hyödyntäen. Samoja aiheita tarjoamme myös valmiiksi nauhoitetuin videoin, jolloin suosittelemme järjestämään henkilöstölle muutoin keskustelumahdollisuuden aiheista.

Tutustu myös työyhteisötaitoihin keskittyvään valmennussarjaan tästä linkistä.

Ota yhteyttä – keskustellaan teille sopivista toteutusmalleista