Palautumisen valmennuspaketti
Oura älysormuksen tai Firstbeat -mittauksen avulla

Tämä yksilö- tai ryhmävalmennustapaamisen sisältävä Palautumisen valmennuspaketti auttaa ymmärtämään, miten eri tekijät vaikuttavat hyvinvointiin ja toimintakykyyn. Valmennuspaketissa tarkastellaan mm.

  • Stressin, kuormituksen sekä palautumisen määrää ja tekijöitä
  • Unen määrää ja palauttavuutta
  • Liikuntaa ja arki-aktiivisuutta

Paketti sisältää mahdollisuuden käyttää  joko a) Oura älysormusta 7 vrk ajan ja ja yksilöllisen raportin mittauksesta tai b) Firsbeat -mittauksen 3 vrk ajan ja yksilöllisen raportin mittauksesta. Mittauksien toteuttaminen on tehty helpoksi ja joustavaksi, joten ne onnistuvat myös kiireen keskellä yksilöllisin aikatauluin. Lainalaitteet mittausta varten toimitetaan postitse osallistujalle.

Mittauksissa käytettävä tekniikka perustuu mm. sydämen syketietoa analysoivaan ohjelmaan, jolla pystytään erottelemaan fysiologisia muutoksia mm. sykevälivaihtelusta.

 

Esimerkki valmennuskokonaisuuden hinnoittelusta:

Oura älysormuksen avulla tehtävä mittaus (7 vrk) tai Firstbeat -mittaus (3 vrk) ja kaikille yhteinen ryhmävalmennus/luento.

Hinta min. 25 hlön ryhmässä alkaen á 145€ + alv / hlö

Pyydä tarjous sopivasta kokonaisuudesta!

 

Palautumisen valmennuspaketti sisältää aina laitevuokran valmennuspaketin valitun keston mukaiseksi ajaksi.  Oura älysormuksella tehtävissä mittauksissa osallistuja voi seurata tuloksiaan reaaliaikaisesti Oura älypuhelinsovelluksen kautta*) ja tehdä muutoksia halutessaan arjen rutiineihin välittömästi jo mittausjakson aikana oivaltamansa perusteella.

  • Sopivan kokoinen sormus tai Firstbeat -laite toimitetaan osallistujalle ja palautetaan takaisin vaivattomasti postitse.
  • Laitetta suositellaan käytettäväksi ympärivuorokautisesti, jolloin osallistuja saa kattavan pdf-muotoisen hyvinvointiraportin – mittauksesta  sähköpostitse.

Palautumisen valmennuspaketti sisältää aina myös asiakkaan valinnan mukaan yksiö- tai ryhmävalmennuksen tuloksien läpikäymiseksi. Yksilö- tai ryhmävalmennus voidaan toteuttaa lähi- tai etävalmennuksena. Valmennuksessa hyödynnetään yksilön saamia mittaustuloksia, eli hyvinvointiraporttia.

  • Valinnan mukaisessa 25-55 minuutin pituisessa yksilövalmennuksessa pohditaan yhdessä valmentajan kanssa konkreettisia keinoja yksilöllisen hyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseksi hyvinvointiraporttia hyödyntäen.
  • 60-90 minuutin pituisessa ryhmävalmennuksessa tai luennolla osallistujat oppivat tulkitsemaan oman hyvinvointiraportin tuloksia sekä saavat vinkkejä hyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseen.

Yksilö- ja ryhmävalmennukset voidaan toteuttaa lähi- tai etävalmennuksena.

Ota yhteyttä ja kysy lisää eri toteutusmahdollisuuksista!

*) Käyttö ei edellytä omaa älypuhelinta, mutta mobiilisovelluksen hyödyntäminen edellyttää omaa yhteensopivaa älypuhelinta (ei kuulu mittauksen hintaan).