Palautumisen valmennuspaketti Oura älysormuksen avulla

Tämä yksilö- tai ryhmävalmennustapaamisen sisältävä Palautumisen valmennuspaketti Oura älysormuksen avulla auttaa ymmärtämään, miten eri tekijät vaikuttavat hyvinvointiin ja toimintakykyyn. Valmennuspaketissa tarkastellaan mm.

  • Stressin, kuormituksen sekä palautumisen määrää ja tekijöitä
  • Unen määrää ja palauttavuutta
  • Liikuntaa ja arki-aktiivisuutta

Paketti sisältää mahdollisuuden käyttää Oura älysormusta 7 tai 21 vrk ajan sekä ensimmäisen viikon mittausjaksosta muodostettavan yksilöllisen hyvinvointiraportin. Mittauksen toteuttaminen on tehty helpoksi ja joustavaksi, joten se onnistuu myös kiireen keskellä. Lainasormus toimitetaan postitse osallistujalle.

Oura älysormuksen mittaustekniikka perustuu sydämen syketietoa analysoivaan ohjelmaan, jolla pystytään erottelemaan fysiologisia muutoksia mm. sykevälivaihtelusta.

Esimerkki valmennuskokonaisuuden hinnoittelusta:

Oura älysormus käyttöön (7 vrk) ja ryhmävalmennus/luento 

Hinta min. 25 hlön ryhmässä alkaen á 137 € + alv / hlö

Pyydä tarjous sopivasta kokonaisuudesta!

 

Palautumisen valmennuspaketti sisältää aina älysormuksen vuokran valmennuspaketin valitun keston mukaiseksi ajaksi. Osallistuja voi seurata tuloksiaan reaaliaikaisesti Oura älypuhelinsovelluksen kautta*) ja tehdä muutoksia halutessaan arjen rutiineihin välittömästi jo mittausjakson aikana oivaltamansa perusteella.

  • Sopivan kokoinen sormus toimitetaan osallistujalle ja palautetaan takaisin vaivattomasti postitse.
  • Sormusta suositellaan käytettäväksi ympärivuorokautisesti, jolloin osallistuja saa kattavan pdf-muotoisen hyvinvointiraportin 7 vrk mittauksesta ensimmäisen viikon jälkeen sähköpostitse.
  • 21 vrk kestoisessa paketissa osallistujalla on vielä paremmin aikaa kokeilla elämän- ja toimintatapamuutoksia sekä saada Oura sovelluksen*) kautta palautetta niiden toimivuudesta palautumiseen ja yksilölliseen kokonaiskuormitukseen.

Palautumisen valmennuspaketti Oura älysormuksen avulla sisältää aina myös asiakkaan valinnan mukaan yksiö- tai ryhmävalmennuksen tuloksien läpikäymiseksi. Yksilö- tai ryhmävalmennus voidaan toteuttaa lähi- tai etävalmennuksena. Valmennuksessa hyödynnetään yksilön saamia mittaustuloksia, eli hyvinvointiraporttia.

  • Valinnan mukaisessa 25-55 minuutin pituisessa yksilövalmennuksessa pohditaan yhdessä valmentajan kanssa konkreettisia keinoja yksilöllisen hyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseksi hyvinvointiraporttia hyödyntäen.
  • 60-90 minuutin pituisessa ryhmävalmennuksessa tai luennolla osallistujat oppivat tulkitsemaan oman hyvinvointiraportin tuloksia sekä saavat vinkkejä hyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseen.

Yksilö- ja ryhmävalmennukset voidaan toteuttaa lähi- tai etävalmennuksena.

Ota yhteyttä ja kysy lisää eri toteutusmahdollisuuksista!

*) Käyttö ei edellytä omaa älypuhelinta, mutta mobiilisovelluksen hyödyntäminen edellyttää omaa yhteensopivaa älypuhelinta (ei kuulu mittauksen hintaan).