Tervetuloa ACTPRO valmennukseen!

ENNAKKOTEHTÄVÄ JA VALMENNUSPORTAALI

Valmennuksessa käsittelemme aiheita, joista juuri sinä koet olevan hyötyä omalle hyvinvoinnillesi. Aloitamme valmennuksen siitä, miten itse koet asian, jota haluat kehittää. Suosittelemme tekemään lyhyen ennakkotehtävän ennen ensimmäistä tapaamista. Ohjeet siihen löydät ACTPRO valmennusportaalista (linkki alla). Yksilövalmennustyöskentely on luottamuksellista työskentelyä sinun ja valmentajasi välillä. Sen sisällöistä ei tehdä muistiinpanoja tai kirjauksia valmentajan toimesta.

Siirry ACTPRO valmennusportaalin tästä linkistä.

Valmennusportaalin sisältöjä voidaan hyödyntää lisäksi oman tavoitteesi ja työskentelysi tukena valmennuksen aikana.

VARAUSVAHVISTUS JA OHJEET AJAN SIIRTÄMISEEN TARVITTAESSA

Olet saanut tekemästäsi varauksesta vahvistuksen noreply@slotti.fi osoitteesta siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla olet tehnyt varauksen. Huomioithan, että viesti voi joutua joskus myös roskapostikansioosi. Vahvistusviesti sisältää linkin, jonka avulla tapaamisajan voi peruuttaa tarvittaessa. Voit varata uuden ajan kulloinkin vapaana olevien valmennusaikojen puitteissa.

VALMENNUSTAPAAMISIEN TOTEUTUS

  • Puhelinvalmennuksissa soita valmentajalle numeroon 040 7188 288 täsmällisesti varaamasi ajan alussa.
  • Teams -tapaamisia varten saat valmentajalta kutsun ajanvarauksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen ennen tapaamisen alkua.
  • Sähköpostitse tavoitat valmentajan tarvittaessa johanna@actpro.fi.
  • Lähitapaamiset pidetään tilassa PwC:n omissa tiloissa Ruoholahdessa huoneessa Pyhä (5. krs).
  • Mikäli lähitapaamisia on tarjolla (toistaiseksi tarjolla vain etätapaamisia), voi niihin osallistua koronapandemian johdosta vain täysin oireettomana ja niissä tulee aina käyttää kasvomaskia sekä noudattaa uusien suosituksien mukaista kahden (2) metrin turvaetäisyyttä. Tarvittaessa voit vaihtaa lähitapaamisen etätapaamiseksi vaikka vasta tapaamisen alkaessakin olemalla valmentajaan yhteydessä.

OHJEITA KORONAVIRUSPANDEMIAN AIKAISIIN TAPAAMISIIN

Suosittelemme ensisijaisesti toistaiseksi etävalmennustapaamisia, vaikka lähivalmennustakin olisi tarjolla. Lähivalmennukseen ei voi tulla, jos on mitään flunssaan tai koronavirukseen sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Mikäli olet työkykyinen, mutta sinulla on mitään edellä mainituista oireista, voit vaihtaa tapaamisen etätapaamiseksi olemalla yhteydessä valmentajaan.

OHJEITA KORONAVIRUSPANDEMIAN AIKAISIIN LÄHITAPAAMISIIN

Lähivalmennukseen on varattu tila, joka mahdollistaa turvavälien toteutumisen. Koronaviruksen esiintymisen tilanteet vaihtelevat ajoittain ja alueittain. Noudata aina ajankohtaisia paikallisesti annettuja suosituksia suojautumisesta ja turvaväleistä. Käytä aina tapaamisissa uusien suosituksien mukaisesti asianmukaista hengityssuojainta tai kasvomaskia, sekä noudata kahden (2) metrin turvaetäisyyttä valmentajaan. Mahdollisten altistumisilmoituksien saamiseksi suosittelemme lisäksi lataamaan puhelimeen Koronavilkku -sovelluksen, jos et ole sitä jo ottanut käyttöön.

Lue työterveyslaitoksen suosituksista aiheeseen liittyen tästä linkistä